Social Media Marketing

Social media este o platformă foarte accesibilă și prietenoasă, pentru oricine care dorește o campanie de marketing. Mesajul dumneavoastră se vă răspândi de la utilizator la utilizator și va rezona, pentru că vine de la o sursă o încredere.

In fiecare zi 40% din populația planetei intră online, să caute, să învețe, să se prindă în rețelele de networking.

Oferim promovare eficientă prin intermediul rețelelor de social media: Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Google+, LinkedIn. 

Social media este una dintre cele mai eficiente mijloace de promovare. Clientul tău se poate angaja în campaniile dumneavoastră de promovare și putem crea o comunitate activă de adepți interesați de produsele sau serviciile companiei. Modul de a comunica cu clienții tăi în rețelele de social media e unul mai relaxat, direct și nu lipsit de eficiență. Cu toate acestea trebuie să fim preocupați să reflectăm valorile companiei, nivelul de profesionalism să prevaleze în continuare. Social media este un instrument fantastic pentru a vă ajuta în comunicarea cu consumatorii dumneavoastră. Stabilirea unei „voci” vă va ajuta să construiți o platformă socială puternică și va ajută brand-ul să se remarce .

Trebuie să decideți că e timpul ca afacerea dumneavoastră, să intre în rețelele de social media. Cu siguranță vă veți pune fireasca întrebare: „Care dintre toate acestea îmi sunt de ajutor?”

De ce să fiu prezent pe Twitter?De ce să fiu prezent pe Twitter?

Argument: Cu o limită de caractere pe care le oferă, una sau două propoziții scurte, plus un URL, Twitter este locul unde poți difuza interesante actualizări, concis formulate și cu cel mai bun conținut în nișă. Business-urile mici pot face uz excelent de Twitter pentru promovare, dar există și alte posibilități. Poți oferi asistență clienților prin intermediul tweet-ului sau tweet de întrebări de cercetare de piață și de centralizare a răspunsurilor.

De ce sa fiu prezent pe FACEBOOKDe ce sa fiu prezent pe FACEBOOK

Facebook are un număr foarte mare de utilizatori activi. Consumatorii de pe Facebook tind să urmeze branduri ca o modalitate de a exprima public propria personalitate și valorile sale. E important faptul că durata de viață a unei actualizări de stare e scurtă și trebuie să fii prezent permanent oferind un conținut extrem de interesant. Stimulentul, își are locul său evident: oferte speciale sau concursuri. In cazul în care produsul sau serviciul dvs. se pretează la imagini excelente și clipuri video interesante, Facebook ar putea fi o alegere bună pentru promovare afacerii.

De ce sa fiu prezent pe Google+ ?De ce sa fiu prezent pe Google+ ?

Google+ oferă un beneficiu imens: profilul dvs. Google+ poate fi legat de site, blog, etc. pentru a oferi roboților Google o mai bună înțelegere în mediul online. În cazul în care mica dvs afacere se bazează pe traficul de căutare, atunci Google+ este o opțiune cu valoare de explorare. Acesta este un loc unde poți stabili o bună poziționare a brand-ului.

De ce sa fiu prezent în social media?De ce sa fiu prezent în social media?

Cel mai bine este să utilizați un canal social media, foarte bine, intens, decât să utilizați mai multe rețele diferite, slab. Exista zeci de rețele social media, mult mai multe decat cele menționate: Pinterest, Quora, GitHub, LinkedIn, Instagram, fiecare cu propriul stil și valori, apelând la diferite segmente ale mediului on-line.

Care este strategia ta de social media ? Ai obiective clar stabilite? Ai persoane calificate care se ocupa de prezenta ta în social media?

E bine să vă concentrați pe înțelegerea pieței pe care vreți să vă dezvoltați și ce rețea social media vi s-ar potrivi cel mai mult obiectivelor de business.