Teva Pharmaceuticals

Detalii

Client

— TEVA PHARMACEUTICALS

Descriere

Context

Teva Pharmaceuticals este numarul 1 in producția de medicamente generice și se situează printre primele 15 companii farmaceutice la nivel global. Prioritățile companiei sunt calitatea și siguranța, promovând sănătatea și bunăstarea la nivel mondial. Obiectivul principal al companiei este de creștere rapidă și acoperire globală, și în acest sens continuă să își îndeplinească angajamentul de a oferi produse de calitate fără compromisuri.

​Teva Pharmaceuticals România reprezintă din anul 2006 subsidiara locala a Teva Pharmaceuticals Ltd., fiind prezentă în top 15 companii farmaceutice si top 10 companii de medicamente generice din România. Colaborarea noastră cu compania a început în anul 2009.

Servicii

Plecând de la mesajele esențiale ale companiei, calitate, accesibilitate, eficiență, parteneriat, am creat imaginea portofoliilor și produselor conținute de acestea: materielele de tipar pentru  portofoliul osteo-articular și portofoliul cardio. Pe tot parcursul elaborării lucrărilor clientul care ne-a furnizat intergul material necesar pe care să-l folosim.

Identitatea corporatistă Teva este gandită pentru a fi ușor de pus în aplicare si suficient de flexibila pentru a permite creativitatea individuală.

Am creat design-ul grafic si producția pentru materiale de promovare ale portofoliilor osteo-articular și cardio (volante/argumentare, broșuri, felicitări, invitații) respectând brand-book-ul companiei și direcțiile sale de abordare.

Proiecte similare