Crown Constructions

Detalii

Client

— Crown Constructions SRL

An

— 2010

Descriere

Context

Crown Constructions, parte a grupului grec Morfi SA, este o companie care activează în domeniul construcțiilor. In România, compania a țintit către construcția de rezidențe, cele mai cunoscute fiind în zona de nord a Bucureștiului. Direcțiile pe care și le-au propus în abordarea spațiului au fost : o arhitectură modernă, materiale superioare și atenție la detalii, a construi case de calitate, cu optimizarea spațiului, funcțional și echilibrat. Cunoscând importanța imaginii unei alternative arhitecturale de bun gust pentru spațiul bucureștean, Crown Constructions a ales să parcugă toate etapele realizării identitații vizuale proiectelor rezidențiale (Perla I, Perla II, Apollonia Gardens).

Servicii

Identitate vizuala, print indoor si outdoor

Perla

Au fost finalizate materialele promoționale pentru print (broșură, mape, bags), precum și promovarea rezidențelor la târguri de specialitate. Datorită nevoii de vizibilitate şi de diferenţiere în cadrul evenimentelor publice de acest gen era necesar un stand care să atragă şi să păstreze atenţia vizitatorilor în mediul aglomerat şi zgomotos specific acestor evenimente.

Apollonia Gardens

S-a plecat de la conceptul de “loc de paradis”, rezidența fiind situata la Corbeanca, departe de zgomotul și poluarea orașului, fiind înconjurată de pădure. Luând în considerare piaţa imobiliara, în care coexistau atât branduri de tip nume propriu cât şi nume artificiale, s-a optat pentru un nume cu trimitere la cultura greacă, care să comunice trăsăturile esențiale ale personalității rezidenței. Simbolul grafic a fost gândit din persepectiva rolului pe care clientul l-a dat arhitecturii rezidenței. O abordare simplă și profundă reușesc să comunice un brand credibil, convingător și durbil.

Proiecte similare