ARD

Detalii

Client

— Anglo-Romanian Development

Descriere

Brief

ARD este o companie de consultanță privind fondurile de investiții. Serviciile oferite se adresează tuturor tipurilor de clienți în general și investitorilor britanici în special, oferind accesul la proprietăți pe tot teritoriul României. Nevoia de a comunica investitorilor străini despre o piață imobiliară tânără și dinamică a inclus modificarea identității vizuale. Rebrandingul pentru ARD a însemnat implementarea unei noi strategii de brand.

Servicii

rebranding, design de print, design interactiv

Imaginea s-a axat pe simboluri ale arhitecturii românesti (clasică și modernă) pentru a evidenția importanța investiției imobiliare într-o cultură nouă. Semnătura grafică creată este parte întegrantă a identităţii vizuale formată dintr-un ansamblu vizual grafic şi un logotip (ascendent ca viziune ce comunică putere, credibilitate și stabilitate, contrastant pe culori cu albastru-masculin și orange – comunicare, optimism ce conține sloganul, subliniază noțiunea  fundamentală  legată de natura brandului).

A fost construită interfața website-ului cu  o grafică dinamizată și un banner interctiv ce urma să fie postat ca reclamă pe site-uri specializate. Clientul aprecia mult calitatea materialelor tipărite (carton, print, finisări) și de aceea am căutat ca partea de producție să fie finalizată impecabil. Au fost create și produse din kitul corporate (cărti de vizită, plicuri, compliment card, bloc notes, foi cu antet, mape) și o broșura cu noua imagine a companiei.

logo Anglo Romanian Development

 

Proiecte similare