Despre

Gândirea clară și puternică, ideile creative simple, susținute de imagini și cuvinte puternice sunt coloana vertebrală în tot ceea ce facem.

Suntem o agenție full service și suntem capabili să creștem un brand facându-l remarcat și puternic. Ducem un concept, o idee, de la începuturi și  parcurgem împreună tot drumul până la finalizare și intrarea sa în diferite medii de comunicare. Punctul nostru de pornire este să dezvoltăm o strategie și un plan de marketing, pentru că brandurile au nevoie de comunicare creativă.

Realizăm web-site-uri, broșuri, postere, SEO, e-mail marketing, direct mail și toate tipurile de imprimare. Avem mulți ani de experiență de lucru pentru branduri cunoscute, care vizează atât consumatorii cât și oamenii de afaceri.

Găsim exact ceea ce brand-ul tău are nevoie pentru a reuși, fie că este o strategie completă sau o comunicare uzuală. Comunicarea începe cu oamenii .Totul stă în a știi ce, cum și când să comunicăm. Lucrând împreună vom înțelege pe deplin afacerea și vom crea strategia care sa vă pună în evidență brand-ul. Asta ar putea însemna un site web , o pagină de Facebook , un banner  sau orice altceva .

De ce suntem diferiti? Credem în fuziunea unei gândiri strategice cu forța creativității.Suntem convinși că noutatea în abordare și puterea creației fac casa bună. Scopul nostru este de a ne ajuta clienții să crească, să fie vizibili, importanți.

Nu pretindem că suntem experți în toate , dar vom ști sigur pe cineva care este!