Alegerea unui web designer poate fi complicata?

Alegerea unui web designer poate fi complicata?

Multe companii mici sau mari fac alegeri nepotrivite atunci cand apeleaza la serviciile unui webdesigner, pentru ca nu-si stabiliesc din start ceea ce-si doresc, nu se concentreaza pe nevoi si asteptari si deseori alegerile lor sunt prea complicate sau prea scumpe.
Ce face un web designer? Face ca un site sa fie Frumos, Functional, Util. Apeleaza la brand sau construieste unul. Are nevoie de informatii cat mai complete despre comapnia ta: ce face, care este clientul sau, care sunt directiile de vanzari etc. Compania ta are nevoie de un web designer comunicativ, inteligent, persusiv, cu o viziune de ansamblu. Comunicarea cu un web designer este foarte importanta. El trebuie sa stie nevoile tale, stilul care ti se potriveste, bugetul pe care il preconizezi, asteptarile finle.
La fel de importanta este optimizarea site-ului. Fie vei angaja un web designer care poate fi si expert SEO, SMM, fie vei aplea la un expert SEO separat, asta va insemna ca vei avea nevoie de o suplimentare de buget. Noi avem webdesigner care lucreaza si pentru optimizarea site-ului tau.

Concurenta azi este foarte puternica si de aceea afacerea ta trebuie să fie prezență intr-un website. Website-ul trebuie să arate bine și sa funcționează bine. Clienții așteaptă mai mult. Ei doresc funcționalitate. Vor conținut. Ei doresc să fie în măsură să vă găseasca și vă va contacteze cu ușurință chiar și atunci când algoritmii de căutare se modifica sau când primesc un telefon nou. S-au dus zilele in care ai putea învăța un pic de HTML și gata, ai un site. Toate aceste lucruri trebuie sa le execute cu usurinta un profesionist. El va sti exact de ce ai nevoie.
Pasii pe care ii urmam in constructia unui website

1. Expertiza Proiectare

Iti oferim un web designer profesionist cu abilitățile necesare pentru a-ti crea un site interesant, atrăgător. Deciziile cu privire la scheme de culori, tipografie, și ierarhie vizuală vor fi analizate cu atenție . Avem specilalizarea de a-ti va crea un site web unic, memorabil, demn de încredere, care sa se bazează afaceri. Primele impresii conteaza.
– Integrarea marketing-ului cu un design nou pe website
– Dezvoltarea branding-ului cu atenție la detalii
– Creație, machete strategice, pagina estetic plăcuta vizula
– Proiectarea unui website care va va diferentiaza de concurenta

2. Expertiză tehnică

Este o provocare pentru a înțelege pe deplin cât de rapid se schimba prioritatile pe Internet. Un web designer profesionist ține pasul cu tehnologiile actuale și noile tendințe. Apeland la serviciileunui profesionist veți avea un site web care va fi state-of-the-art, arata bine pe toate browserele, structurat intocmai sa fie usor de navigat.
Expertiza noastra tehnică tine concret de :
– Alegerea hosting-ul cel mai potrivit, pentru a satisface nevoile de trafic
– Folosirea unui cod adecvat pentru un conținut bine structurat, usor de indexat
– Optimizarea fiecarei pagini web, individuale, pentru motoarele de cautare
– Construirea un site cu caracteristici de management al conținutului util
– Formarea dvs pentru a utiliza cele mai bune site-ul

3. Usability

Site-urile de afaceri au nevoie de modele ușor de utilizat și particularizările specifice industriei in care activeaza compania. Vizitatorii site-ului dvs vor să acceseze informații cu ușurință. În cazul în care vizitatorii site-ului nu pot găsi ceea ce doresc repede, ei vor abandona site-ul dumneavoastră. De aceea ne preocupa problem de utilizare a unui website. Un web designer profesionist are cunoștințele necesare pentru a:

– Construi un site bine organizat și ușor de utilizat
– Dezvolta o interfață intuitiva și rapida la navigare
– Lua decizii cu privire la structura site-ului, pe baza experienței

4. Expertiza de marketing

După consultare, un web designer profesionist va oferi o analiză de specialitate de afaceri și branding. Un profesionist va oferi o perspectivă nouă asupra afacerii dvs., să ia o abordare personalizată, adaptand site-ul industriei.
Un web designer profesionist are abilitățile necesare pentru a:

– Produce un site web care face apel la clientul tau direct
– Intelege misiunea ta de a comunica în mod clar mesajul
– Integra idealurile de afaceri și personalitatea în site-ul dvs.

5. Industria de expertiză

Da, ai putea încerca să creezi prezența online, folosind un site pe baza unui șablon. Sunt multi web designeri care doar asta fac – pe baza unui sablon iti ofera un asa zis „site”, lipsit de personalitate, individualitate. Practic, veți termina avand un website bazat pe o temă mult folosit, fără calități unice. Ai putea angaja, de asemenea, pe cel mai bun prieten, nepotul tău, dar vei termina probabil cu un design plictisitor și funcționalitate limitată. Mai mult ia in considerare ca tehnologia se schimbă rapid. Când afacerea ta este în joc, suportul tehnic este esențial.
Un web designer profesionist va:
– Aprecia importanța unei afaceri on-line
– Proiecta unui website bazat pe o platformă open source pentru care va deține și controlul
– Furniza clientilor sprijin web si tehnologie

6. Firma mica web design vs mare agentie

O firma mica de web design are flexibilitatea de a scala si proiecta site-ul dvs. pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. O firma mica este mai apta sa ofere atenție personalizată și sa produca un site web care să reflecte cu acuratețe afacerea ta.
Web designer-ul nostru va:

– Elabora un plan de proiect, care este flexibil și fezabil
– Lua în considerare costul care sa ofere si valoare
– Rezolva nevoile tale in termen scurt și va cauta o creștere a website-ului pe termen lung

7.  Sunt gata de lucru !

Noi suntem o echipa mica. Tu ai o afacere de condus. Nu ai timp să-ti petreaci imaginind cum de a proiectezi și sa construiesti un website, eficient pentru afacerea ta. Time is money! Alege serviciile noastre! Decizia aceasta va fi cea mai inteleapta atat din punct de vedere profesional cat si financiar. Foseste-ti timpul productiv pe vânzări și relații cu clienții. Noi vom construi un website, de care veti fi mândru, unul pe care se va construi afacerea ta.

Comenteaza

Am fi incantati sa aflam parerea ta. Lasa un comentariu cu opinia ta.